De reisplanner van uw keuze

Het platform van Moop Mobility is onafhankelijk van de keuze in reisplanners opgebouwd. Dit betekent dat u zelf kunt kiezen welke reisplanner u in uw App of website gebruikt. De planners die we direct voor u kunnen aansluiten zijn de Open Trip Planner (OTP), OV9292 of GoAbout.

“Wij geven een compleet reisadvies van huis tot aan je eindbestemming.”

Moop Mobility is actief lid van de Stichting Plannerstack. Gezamenlijk proberen we door samenwerken nieuwe innovatieve stappen in reisplanning. Dit komt samen in de Open Trip Planner (OTP). Deze planner is multi-modaal; behalve het OV (trein, metro, tram, bus, ferry) worden ook lopen, fiets en auto in de reisadviezen verwerkt. Niet iedere reiziger is van deur tot deur aangesloten op het OV; in grote gebieden binnen Nederland zijn reizigers naast het openbaar vervoer nog aangewezen op andere manieren van vervoer. Zo helpen wij uw gebruikers met de reisplanning van deur tot deur.

Voordelen van onze reisplanner

Onze reisplanner is helemaal afgestemd op het gemak van de reiziger. Dat blijkt uit diverse voordelen die u heeft als u kiest voor Moop Mobility.

De planner is dynamisch, actueel & real-time; naast de (geplande) dienstregeling wordt de meest actuele OV-informatie, zoals wijzigingen, vertragingen en omleidingen meegenomen in het reisadvies. Bovendien bewaken we je volledige reis en houden we rekening met looptijden.
De planner is klaar om ook tariefinformatie op te nemen, indien deze beschikbaar zijn gesteld door de vervoerder.
De planner wordt op basis van high availability en performance gehost en zijn we 7×24 bereikbaar bij storingen.