Apps voor OV

Moop Mobility zorgt met handige Apps dat u altijd gemakkelijk en snel uw reis kunt plannen. U ziet direct de dichtstbijzijnde stations of haltes en eventuele vertragingen op uw reis.

Op een kaart ziet u van veel bus en tramlijnen zelfs waar ze zich bevinden en hoe lang het nog duurt voordat ze bij uw halte zijn. Wij maken hierbij gebruik van ons eigen platform dat gevoed wordt met meerdere bronnen in openbaar vervoersinformatie.

Met de jarenlange ervaring in Apps voor OV, werken de Apps feilloos en lopen we continue voorop in ontwikkelingen.

Websites voor OV

Uiteraard kan de informatie van het Moop Mobility platform ook worden getoond op uw website. Zo kunnen reizigers zich voor hun reis optimaal voorbereiden en laten informeren. U profiteert zo van de gestandaardiseerde onderdelen die Moop Mobility in de afgelopen jaren heeft ontwikkeld in combinatie met een stuk maatwerk, zodat u op geheel eigen wijze kunt communiceren met uw doelgroep.

Veel van onze klanten zetten de Apps en website in als marketing instrument. U kunt uw reizigers gemakkelijker bereiken en uw reizigers hebben een direct kanaal om eventuele verbeteringen in uw dienstverlening met u te delen.