Moop Mobility: Reisplanner voor meer plezier & efficiëntie in je reis!

Dagelijkse begeleiden wij vele consumenten bij hun reis met het openbaar vervoer. We doen dit door een duidelijke reisplanner en het verstrekken van de meest actuele reisinformatie. Alles op een heldere manier gepresenteerd. U kunt zo snel en gemakkelijk beslissen.

Wat we doen

Moop Mobility is gespecialiseerd in informatie voor openbaar vervoer reizigers. Wij maken de gehele reis van thuis tot eindbestemming gemakkelijk en efficiënt. We doen dit door handige en intuïtieve websites en mobiele Apps te maken. Hiermee kun je je reis plannen en ben je altijd geïnformeerd over vertragingen of calamiteiten. Onze reisplanners plannen letterlijk van huis tot je bestemming en adviseert of je dat het beste met trein, bus, tram, fiets of lopend kunt doen.

Wie we zijn

Wij zijn Moop Mobility BV en maken onderdeel uit van Infoplaza. Infoplaza is onder andere bekend van de merken Weerplaza, Verkeerplaza en OVplaza.nl. Binnen Infoplaza is Moop Mobility specialist in openbaar vervoersinformatie. Wij zijn een jong bedrijf dat zich heeft gespecialiseerd in specifieke informatie op het gebied van weer, verkeer en OV. Wij bieden deze informatie aan consumenten met onze eigen concepten. Ook hebben wij een breed pallet aan diensten en maatwerk oplossingen voor bedrijven.

Visie

Infoplaza, waar informatie samenkomt… Dat is waar het om draait bij het verwezenlijken van onze doelstelling. Het beste platform creëren op het gebied van weer, verkeer en ov informatie. We doen dit op deze 3 terreinen door steeds nieuwe data in te winnen, op te slaan, te verrijken en op een duidelijke manier te presenteren. Met Moop Mobility doen we dat voor OV informatie. Ons doel is de beste bron voor OV informatie te worden. Voor consumenten en voor de OV bedrijven zelf!

Onze klanten en partners zijn onder meer

Wilt u meer weten over Moop Mobility?
Neem contact op