MoopMobility heeft al jarenlang ervaring in apps voor OV. In 2018 zal MoopMobility ook de app verzorgen van de HTM; het openbaar vervoerbedrijf van en voor de Haagse regio. 

Ook HTM kiest voor app MoopMobility

MoopMobility is gespecialiseerd in de creatie van apps voor ov-bedrijven. HTM is dan ook niet het eerste ov-bedrijf dat de keuze maakt voor de expertise van MoopMobility. Al jarenlang creëert, exploiteert en onderhoudt MoopMobility de apps van onder andere de RET, GVB, Connexxion, Breng en Hermes. Daarnaast levert MoopMobility de data voor website en app van Arriva Nederland. In Q2 van 2018 zullen ook voor HTM de apps op het MoopMobility platform worden overgezet.

HTM als eerste klaar voor platform 4

De OV-wereld is constant in beweging, zo ook MoopMobility. En naast de ontwikkeling van nieuwe functies voor de apps en het exploiteren en bieden van een multimodale reisplanner, is er ook doorontwikkeld aan een upgrade van het huidige app-platform waar alle klanten van zullen profiteren in de loop van 2018. Wat is er verbeterd bij de overgang naar platform 4?

  • Actuele vertrektijden: er is een keuze uit verschillende en nieuwe modules bij de tab ‘vertrektijden’. Zo is het mogelijk om informatie te tonen van OV-fiets en een overzicht te krijgen van het gehele lijnennet. Daarnaast is het beheren van favorieten en notificaties volledig vernieuwd en erg laagdrempelig geworden voor de gebruiker.
  • Planner: naast de reisplanner van 9292 kan er ook gebruik worden gemaakt van de reisplanner van MoopMobility. De reisplanner van MoopMobility wordt constant voorzien van interessante updates in samenwerking met Plannerstack.

Tenslotte zijn er enkele updates uitgevoerd aan de interface van de apps, waardoor het gebruik intuïtiever en gemakkelijker moet werken voor de gebruiker. Op de achtergrond wordt gewerkt aan nieuwe functionaliteiten die in de loop van het jaar uitgerold zullen worden bij onze verschillende klanten.