Onderweg naar de tramhalte of op bezoek in Amsterdam?

MoopMobility heeft voor de reizigers in Amsterdam de GVB app volledig vernieuwd, dat wil zeggen een upgrade van naar ons nieuwe app-platform versie 4. Wat is er verbeterd bij de overgang naar platform 4 en de nieuwe app?

  • Allereerst snelheid: snellere informatie voorziening ten opzichte van het ‘oude’ platform.
  • Planner: naast de reisplanner van 9292 kan er ook gebruik worden gemaakt van de reisplanner van MoopMobility. De reisplanner van MoopMobility wordt constant voorzien van interessante updates in samenwerking met Plannerstack.
  • Notificaties en meldingen: voor de reizigers is het beheren van favorieten en (push-)notificaties volledig vernieuwd en laagdrempelig geworden. Daarnaast is het ook mogelijk geworden om belangrijke updates van GVB te ontvangen, bijvoorbeeld bij grote evenementen in de stad.
  • Weerbericht: het weerbericht op haltes in de buurt, maar ook die van looproutes bij het reisadvies.
  • Accountloos: je hebt geen account nodig om favoriete halten en lijnen op te slaan. Je favorieten worden in de telefoon opgeslagen.

Tenslotte zijn er enkele updates uitgevoerd aan de interface van de GVB app, waardoor het gebruik intuïtiever en gemakkelijker moet werken voor de gebruiker. Op de achtergrond werken wij aan diverse nieuwe functionaliteiten en verbeteringen.

Vragen over de app? Neem contact met ons op!