De functie: Backend Developer

Binnen Moopmobility is per direct een uitdagende functie beschikbaar als backend developer. Je werkt samen met een vast team van 5 ontwikkelaars en een groep freelancers aan de Apps van Infoplaza. Alle oplossingen worden bij Infoplaza in huis ontwikkelt. Samen met je team ben je verantwoordelijk voor de gehele ontwikkeling; vanaf de tekentafel tot en met het eindproduct dat door onze klanten wordt gebruikt. Binnen het team hebben we specialisaties op het gebied van DataBase architectuur, productietools en de ontwikkeling van front-end applicaties. Je werkt mee aan uitdagende projecten waarin we continue informatie oplossingen creëren die nog niet eerder beschikbaar waren. Door het koppelen, creëren of verrijken van allerlei databronnen, voor zowel consumenten als bedrijven. Heb je zelf creatieve en vooruitstrevende ideeën, dan bieden wij jou het platform om deze te realiseren. Je doet dit in een jong en dynamisch team, dat gekenmerkt wordt door een open cultuur. Iedereen draagt hierin bij aan de bedrijfsvisie en de verwezenlijking hiervan. Je wordt mede verantwoordelijk voor de ontwikkeling van diensten die door miljoenen mensen worden gebruikt. Daarbij krijg je in je werk de vrijheid jezelf waar te maken.

Functie eisen

De ideale kandidaat voor deze positie is iemand die HBO werk en denkniveau en werkervaring heeft als backend developer. Je werkt nauwkeurig en gestructureerd en een hoge mate van zelfstandigheid. Je hebt daarbij ervaring in minimaal één van de twee platforms:

• Ruby on Rails
• Node.js

Kennis en ervaring van de volgende technologieën vormen een pré: ervaring in MongoDB, Linux en Windows, .NET (C#), Versiebeheer (GIT), Python, SQL (MS SQL, MySQL). Ook affiniteit met verkeer en/of OV is een pré.

Bedrijfsprofiel

De vacature is beschikbaar binnen Moopmobility.nl (onderdeel van Infoplaza B.V.). Infoplaza is hét online platform waar informatie op het gebied van weer, verkeer en openbaar vervoer samenkomt. De informatie die wij analyseren wordt helder en overzichtelijk gepresenteerd via web, mobiel en apps. Wij lopen continue voorop in innovatie op het gebied van weer en techniek. Werken bij Infoplaza betekent voorop lopen in een veelzijdige wereld. Je krijgt bij Infoplaza veel ruimte voor eigen initiatief en zelf ontwikkeling. Wij zoeken professionals die plezier hebben in wat ze doen.

Wat bieden we

  • Een goed salaris
  • Reis- en onkostenvergoeding
  • Laptop + telefoon
  • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden
  • Een gezellige, mooie werkplek op het Mediapark in Hilversum

Interesse gewekt?

Is je interesse gewekt? Stuur ons je motivatie en CV HR@INFOPLAZA.NL

Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op. Heb je vragen over de functie of over de procedure dan kun je contact opnemen met Robert van Dijk, te bereiken op 085 – 210 3008.